KINDERCOACH HSP

Ingrid Mulders

foto maas website nieuw 600Werk

Via mijn werk in het onderwijs, de kinderopvang en als docent Muziek op Schoot heb ik altijd met veel plezier met kinderen gewerkt. Het was voor mij een logische stap om ook  Kindercoach te worden. Vanwege mijn hooggevoeligheid volgde ik een opleiding tot Kindercoach HSP bij Sonnevelt Opleidingen.

Privé

Ik ben moeder van drie - inmiddels volwassen - kinderen. Van hun kinder- en pubertijd heb ik met volle teugen genoten, ook al was dat niet altijd even gemakkelijk. Er zijn zoals in ieder gezin wat "uitdagingen" voorbij gekomen. Door onvoorwaardelijk van mijn kinderen te houden, in ze te geloven en veel met elkaar te praten heeft het ons uiteindelijk veel goeds gebracht. Daarnaast ben ik gedurende 10 jaar met mezef aan de slag gegaan bij Peter Kampschuur, ademtherapeut en meditatieleraar. Het heeft gezorgd voor veel wijsheid en diepgang bij ons allemaal en een mooie onderlinge band. 

Overig 

Ik woon vlak bij de Maas en daar wandel ik graag met mijn hond, familie en vrienden. De methode Natuur als Coach heeft mijn interesse en dat kan natuurlijk heel fijn in "mijn achtertuin". Muziek is een rode draad in mijn leven en in mijn vrije tijd begeleid ik een koor voor ouderen en verzorg zangworkshops voor de Zomerschool.

Visie

Mijn visie is, dat ieder kind goed en mooi is zoals het is. Als er probleemgedrag is, focus ik me niet te veel op dat gedrag, maar nodig het kind om zich te laten zien zoals het van nature is. Dan gebeuren er vaak hele mooie dingen.


©2021 - 2023 Praktijk Ingrid Mulders
Created by: Broeklandsoft